Kierrätysmetallista valmistettuja tuotteita

Onnitteluruusu joka kestää aikaa. Ei lakastu vaan ilahduttaa saajaansa ikuisesti. Kertoo kestävistä tunteista ja voimakkaasta rakkaudesta.

Kirma Kiipiä on hauska pikkuapulainen, joka toimittaa perinteisen koukun tai kantotelineen virkaa. Kaveri on harjateräksestä koottu n 30 cm korkea pikkuheppu, joka väsymättä, pienestä koostaan huolimatta, jaksaa kantaa usean kilon painoista kukka-amppelia tai lyhtyä tai mitä tarvitseekin.  Koukun etäisyys kiinnityskohdasta on noin 25 cm joten esim lyhty ei ole kiinni seinässä. Maalattu ruosteenestomaalilla joko tumma tai vaalea sävy. Tehty käsityönä joten jokainen pikkukaveri on ainutlaatuinen taide-esine.

Nämä maksavat 20 eur kpl. Ryhmätarjouksena on 3 kpl yhteensä 50 euroa. Toimitus sisältää 3 ruuvia, joilla Kiipiä kiinnitetään ja näyttää niinkuin olisi pienet kengät jalassa. 

Muisto on kierrätysmetallista leikkaamalla ja hitsaamalla koottu tukeva enkeli, joka voi kantaa joko lyhtyä tai kannellista hautakynttilää. Muisto seisoo omalla varrellaan, jonka voi upottaa maahan haluttuun syvyyteen. Varsi on tukevaa valurautaa, näin ollen Muisto pysyy hyvin pystyssä. 

Muistoa on saatavana valkoisena sekä tumman harmaana. Enkelin korkeus on noin 110 cm, mutta koska jokainen Muisto on käsintehty taide-esine, korkeus ja ulkoasu voi hieman vaihdella.

Kirma Muiston hinta on 30 eur kpl.